Slide itt a Dermalife amerikai élménykabinjainkról


Napi idézetek a Szépségről

Relaxáció és stresszoldás

By Semiramis


 

élmény és kényelem a szépségápolásban          könnyed fogyás relaxálás mellett        alakformálás aktív kikapcsolódással           arc-, testkezelés egyszerre           szellemi és fizikai stresszoldás           lelki felfrissülés           élvezhetjük a beépített infraszauna melegét           aromaterápia részesei lehetünk    (az illóolajok az agyra, érzelmekre hatnak )           gőz: fokozódik a bőr mélyebb rétegeinek tisztítása          az arcunkra fújt hűvös levegő serkenti az oxigénellátást         javítja a vérkeringést         ez is segíti a kollagéntermelést          ami által a sejtek körüli hézag kitöltése csökkenti a ráncosodást          élvezhetjük a színterápia jótékony hatásait

A DermaLife kapszulában a vendég kényelmes testhelyzetben fekszik, miközben a feje a hő fejlesztő kabinon kívül marad. A teljes testhőmérséklet így kényelmes módon emelhető, ami hosszabb relaxációs periódusokat tesz lehetővé, mint a gőzfürdő vagy a szauna.

Hűvös légáramlatok biztosítják az arc frissítő oxigén-ellátását, anélkül, hogy  be kellene lélegezni a forró levegőt.

A DermaLife kezelés fekvő helyzetben történik, ez teljes ellazulást tesz lehetővé, kíméli a szív funkcióit, csökkenti a terhelését, ez a kivételes hatékonyság titka.


A DermaLife amerikai kabin

Egy hihetetlenül sokoldalú GŐZ-INFRA kapszula, mely segítségével exkluzív kezeléseket és kiemelkedő eredményeket biztosíthatunk vendégeink számára. Alakformáló, méregtelenítő, hidratáló, relaxációs, kozmetikai élménykapszula.


SPA Élményterápia

Célja: az egészség fejlesztése a víz gyógyhatásai és egy átfogó, holisztikus életstílus által, mely csökkenti a stresszt, növeli a belső egyensúlyt, és a jó közérzetet.


Dermalife:

Világszabadalommal védett új rendszer
E készülék egy plasztikai sebész és egy mérnök ötlete, melynek többek között egyes funkciói biztosítják a gőz és az infravörös hő egyidejű alkalmazását, ez az innovációs áttörő gyógyító találmány a hydrofusion, hydrofúzió.

Eme kombináció tisztítja, méregteleníti a szervezetet, erősíti védekezési mechanizmusát, továbbá karcsúsító és intenzív bőrtápláló hatása is elismert.

A test, lélek, szellem együttes bevonásával tisztítja, erősíti a szervezetet, hidratálja a testet, kényezteti a lelket csodálatos spa környezetben.


Mi is ez a gép még egyszerűbben megfogalmazva?

Egyszerűen és röviden tehát: arc- és testápolást, fogyást, relaxálást, infraszaunázást, szín-és aromaterápiát, vibrációs masszázst kínál, akár egyszerre is, ha befekszünk.


Mivel a fenti leírások csak pár példára támaszkodnak- ha érdekel részletesebben, mi mindent nyújt még a készülék, bővebb információk a jobb oldali menüpontok alatt:

(INFRASZAUNA, Aromaterápia, Gyógynövény-terápia, Színterápia, Hullám  és rezgő masszázs, Hűvös fuvallat, Egyéb Kiegészítő kezelések, Test-tekercselés, stb.)

DermaLife árlista - csak relax!

   
 Feng Shui DermaLife relaxálás  3 800 Ft
 Feng Shui DermaLife infraszauna  3 800 Ft
 Feng Shui DermaLife méregtelenítés  3 800 Ft

Jelenleg ennek az ára is - mint a tekercseléses - 2 000 Ft / alkalom

Bejelentkezés: Hajni, Ági