Napi idézetek a Szépségről

Gőz

By Semiramis

A gőz hatása az élménykabinban


A gőz természetes gyógyhatásai közé tartozik a pórusok megnyitása és a test hőmérsékletének megemelése, mely fokozza a keringést és az anyagcserét.
A száraz meleggel ellentétben intenzívebben növeli a test hőmérsékletét. A gőz hatására a test hőmérséklete 10-15 perc alatt éri el a 38,3-39,4C fokot. Enyhíti a légzőszervi megbetegedések tüneteit, élénkíti a szív- és érrendszert, rugalmasabbá teszi a bőrt, megelőzi a cellulitisz kialakulását, a pórusok tágításával pedig serkenti a méregtelenítést. Fokozza a test regenerálódását és a stressz oldását.

A magas páratartalmú környezetben nő a bőr nedvességtartalma, amely segíti a kiegészítő termékek mélyebb, hatékony beszívódását. Fokozott vérellátást biztosít, mely fokozza a bőrfelszín folyadék ellátását is, amely kitölti a sejtek közötti tereket. Ez serkenti a kollagén-termelést, feltölti a ráncokat. A bőr rendszeres stimulációja segít a kollagén-tartalom csökkenésének megakadályozásában, mely a ráncok és a megereszkedett bőr okozója.A vendégeink részére is elérhető  kabinon belüli kezelő panelen saját beállításokat is elvégezhetünk, a Dermalife™ készülékünk által kibocsátott gőz hőmérséklete szabályozható (maximális hőmérséklet: 48ºC).


Hűvös fuvallat:

Az arcra minden kezelés választása esetén friss levegőt fúj a készülék, mely frissít, és csökkenti a hőérzetet, így a terápiát is kellemesebbé, élményszerűbbé teszi.

Nem terheli a szív- és érrendszert, ezáltal többek számára elérhetővé válik, akik a hő-stressz egyéb formáitól egészségi állapotuk miatt kell, hogy óvakodjanak.


Kúra javaslataink és speciális csomagajánlataink több menüpont alatt is elérhetők.

Nyári akciós ajánlatunk 2 000 Ft / alkalom (6 000 Ft helyett)

Bejelentkezés: Hajni, Ági