Napi idézetek a Szépségről

Gerinc-, hát-, derékmasszázs
gerincnyújtó paddal vagy anélkül

By Semiramis

 
 

Gerincmobilizáció gerinc-, hát-, derékmasszázzsal

Ez a kínálat igazából így teljes: sokan küszködünk gerincfájdalmakkal, és eddig zuglói szalonunkban az igény meg lett volna a gerincnyújtás mellett a masszázsra, különösen a derék-és hátmasszázsra, de a lehetősége ennek biztosítására most érkezett el :-)Jelen ajánlatunk a következő: a masszázzsal indítunk, hogy jól ellazuljanak az izmok, ennek időtartama 30 perc, és ezt követően fogjuk használni a gerincnyújtó padot, ez igény és egyén szerinti időtartamot jelent: általában 2x5 perc "lógás" közte pihenő idővel.

Listaára:

30 perc hát- és derékmasszázs +  gerincnyújtás =  3 900 Ft

40 perc hát- és derékmasszázs (gerincnyújtás nélk)  szintén 3 900 FtA hát- és derékmasszázst végző kollégáink:

Hajni
Dávid

..A felülés fárasztó és megroppanhat a derekad, a futás hely- és időigényes és megfájdulhat a térded, a jógától bealszol, a pilates pedig bonyolult és túl fárasztó, és az aerobikot egyedül Jane Fonda éli túl..

Életünk során folyamatos nyomás nehezedik felülről a gerincünkre, mert egy átlagos ember 14 órát, vagyis a nap kétharmad részét tölti ülő vagy álló testhelyzetben.

A mozgásszegény életmód, az ülőmunka túlterheli gerincünket, formátlanná, görnyedté teszi alakunkat. A gerincünk állapota már a születésünktől fokozatosan romlik, kopások, becsípődések alakulnak ki, amik visszatérő, vagy állandó fájdalmat okozhatnak.
A gerinc-, hát-, és derékmasszázsról:

Sérülések, betegségek vagy az ülőmunka által okozott krónikus fájdalom kezelésére, a deréktáji, háti és nyaki izmok lazítására remek gyógymód. Simító, dörzsölő, gyúró, rezegtető fogásokkal és izomlazító hatású illóolajok segítségével végzett masszázs. Az agyat endorfin hormon (a test természetes érzéstelenítőjének) kiválasztására készteti, ami mesterséges gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmat és a kellemetlen közérzetet.A GRAVITÁCIÓS GERINCNYÚJTÁS-ról:

A szerkezet neve Inverziós - gravitációs - gerincnyújtó pad, melyet a világban sokan használnak már eredményesen. A gravitációs gerincnyújtás képes segíteni azokon a hát és derék fájdalmakon, melyekről sokan gondolják úgy ma is, hogy együtt kell élni vele, vagy csak a műtét lehet a megoldás.

A gerincproblémák nagy részére jótékony hatással van a gravitációs nyújtást kihasználó szerkezet. A hátfájások megszüntethetőek méghozzá gyógyszeres kezelés nélkül. Rendszeres használatával rugalmas, mozgékony lehet a gerincünk.

A tartó izomzat laza és hajlékony állapotba hozása, megszűnteti a gyötrő fájdalmat, így ismét örömteli élmény lehet a mozgás.

Kezelési idő 10-15 perc. Relaxálásra használva ennek többszöröse is lehet.

FIGYELEM! A nyújtást soha ne végezze felügyelet nélkül! A jól végzett nyújtás sohasem okozhat fájdalmat!Miben segít?

- Ellazulnak izmai, csökken a stressz, az idegesség és feszültség testében
- Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után
- Az egész testében javul az oxigén ellátás
- Javulhat látása, és az agy vérellátása
- Használata csökkenti a stroke (szélütés) kockázatát
- Keringési rendszer javul
- A kezelés pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését
- Érfalak rugalmasabbak lesznek
- Csökken a meszesedés kockázata

Már az első alkalom után is érezhető a hátfájás csillapodása, enyhébb esetben teljes megszűnése Rendszeres használata esetén visszatér a könnyed mozgás öröme, a jó fizikai komfortérzet. Szívesen fog mozogni, többet fog teljesíteni, ami jó hatással van az anyagcserére, segíti a fogyást is.