Napi idézetek a Szépségről

Keleti varázslat aromaterápiás relaxáló masszázs

By Semiramisaromamasszazs


Az aromaterápiás masszázs is a svédmasszázs egyik alkalmazási módja, fókuszban itt is az izmok ellazítása áll, célja az erős stresszes állapot enyhítése, esetleges pszichoszomatikus problémák esetén a finomabb masszázs mozdulatok mellett az illóolajok játszanak még további kiemelkedő szerepet, ezekkel a kissé más módszerekkel igyekszünk a napi stresszes nyomást enyhíteni.

Érdekessége még ennek a kezelésnek, hogy az aromák, az illatok jelentősége olyan erős is lehet egyes egyének számára, hogy az illatok hatására akár meditáció nélkül is kisebb transzba kerülhetünk, kellemes, pozitív értelemben.

A keleti varázslat aromaterápiás masszázst az ún. Keleti Bűvölet nevű olajjal vagy krémmel végezzük, illatfelhőnek és aromaolaj használathoz édeskésebb virágillatot, vagy szantált ajánlunk (a vendég is választhat illatot).


Ha még tovább szeretnénk a relaxációs élményt és az ellazulást fokozni, akkor javasolt az aroma masszázs után 30 perces infraszauna használat is.

Ha nem ismernéd a Dermakabin relaxációs funkcióját is (a relaxáció és fogyasztó lehetőségei mellett), akkor klikk ide, de a jobb oldali menüben a Dermakabin egyéb főbb jellemzői külön linkeken is megtalálható.

Keleti varázslat masszázs árak:

60 perc: 7.000 Ft 
40 perc: 4.700 Ft

Keleti varázslat masszázst végző kollégánk: Hajni

A masszázs kiegészítése relaxáló dermakabinnal:

60 perc masszázs és 30 perc fekvőkabin: 10.800 Ft
40 perc masszázs és 30 perc fekvőkabin:  8.500 Ft