Napi idézetek a Szépségről

Speciális testkezelések

By Semiramis


LPG CelluM6 Endermologie kezelések
Hírességek, hollywood-i sztárok is kedvelik az LPG kezelést,
nem csak súlyfelesleg miatt,
hanem megelőzésként, és szervezetük fitten tartásáért isEzt az eljárást Louis Paul Gutay fejlesztette ki 1998-ban. Fejlesztése motorizált görgők és vákum együttes alkalmazásával végzett kötőszöveti masszázst jelent.

A kezelés lehetővé teszi a szövetek stimulációját a forgóhengeres eljárásnak köszönhetően a kötőszövetet minden irányban átdolgozza így helyre hozza azok elváltozásait.Ez a kezelés arra ösztönzi a depó zsírokat, hogy a sejt közötti térbe jutva távozzanak a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül.A kezelés során un. kötőszöveti hullám masszázst hozunk létre a görgők segítségével. Az 1. görgő felemeli, a 2. görgő elengedi a kötőszövetet. Minden kezelést személyre szabottan, a páciens kötőszövetének állapotától függően végezünk el.

LPG ruha:

Vendégeinktől a nagy érdeklődés, ugyanakkor a rendkívül alacsony akciós ár miatt a speciális ruháért- mindegy, hány alkalmas a bérlet- minden új bérlet kezdésnél (vagy egy alkalomnál is) először, az első alkalommal, de 500 Ft-os "ruhapénzt", annak a folyamatos tisztításának biztosítása miatt, kérünk el, kérjük megértésüket, azonban nem kötelező megvásárolni 6.000-8.000-10.000 Ft-ért, mint más szalonokban!

Ez csak az új, most beszerzett  ruháinkra vonatkozik, ha nem szeretne kényelmesebbért, modernebbért fizetni, akkor vannak régi ún. harisnyaruháink, melyek természetesen tiszták, de sajnos azok eléggé viseltesek, már nem javítható állapotúak.

Amennyiben  mégis saját darabként szeretne egyet, akkor megrendelés után tőlünk vásárolhat, árfüggő, de most pl. 8.000 Ft-ért Öné lehet (és azt hozza-viszi, bárhol, bármikor használhatja).


(NORMÁL) Árak

 LPG (35 min) x 1  6 000 Ft / 1 alkalom
 LPG (35 min) x 3  18 000 Ft / 3 alkalomBejelentkezés a következő kolléganőknél lehetséges: Hajni, Ági

(Esetleg + 36 70 290 8360,  ha nem sikerül őket elérni)

Javallatai

- fogyasztás
- cellulit kezelése
- hegek kezelése
- arc vákumozása
- kötőszövet stimulálása
- nyirokkeringés fokozása
- a bőr rugalmasságának fokozása
- izom sérülésekre
- izomfájdalmakra, izomlázra,
- izom erősítésre
- gerinc fájdalmakra

Ellenjavallatai

- sérv
- daganatok
- trombózis
- visszér gyulladás, visszerek
-  immunrendszer betegségei
- keringési zavarok
- pace maker
- terhesség
- bőrbetegségek
- véralvadás gátlók szedése
- antibiotikumok tartós szedése
- zsírleszívás után fél évig

A kezelés sikere fokozható
- diétával
- infraszaunával,
- rendszeres testmozgással
- napi 3 l folyadék fogyasztással
- a kezelések folyamatosságával

Az LPG technológiával a fibroblasztok szintézisét tudjuk fokozni, így a kollagén és elasztin termelődése nő a bőrben, amelytől a bőr rugalmas és feszes lesz.

A kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, minimum 6 alkalom szükséges heti 2 alkalommal, amelyet speciális kezelő ruhában végzünk.

Kezelési idő 35perc


Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy feltétlen nézze meg az Ellenjavallatok alatti információkat is, mert amennyiben kizáró tényezőt talál, akkor nem javasoljuk az adott kezelést, az Ön biztonsága érdekében.