Napi idézetek a Szépségről

Magic in Body:
LPG DermaLife méregtelenítéssel
FLABéLOS vagy 3D vibrotréninggel

By Semiramis

A csomag fantázia neve Magic in Body

Mely magába foglalja, hogy ENDERmológiai zsírbontás (LPG) és DERMAlife kabin használatot jelent tekercseléssel, melyet megelőz a FLABéLOS vagy a 3D-s vibrotréningből 10 perc, a bérletek  3 vagy 5 alkalmas kezeléseket tartalmaznak.


LPG, majd DERMALIFE KABIN + TEKERCSELÉS
Kombinálva VIBROTRÉNINGGEL!

 
Bejelentkezés a következő kolléganőknél lehetséges: Hajni, Ági

(Esetleg + 36 70 290 8360,  ha nem sikerül őket elérni)

A kezelés menete:

A kezdés: a vibrációs tréninggel kezdődik, melynek időtartama 10 perc, mindenképp ennél a bérletnél, ezzel kell kezdeni, jól előkészítve a szervezetet. Ezután jöhet az LPG többféle funkciójának alkalmazása, majd a test tekercselés, ami után befekszik a Vendég a fokozatosan felmelegedő infrakabinba.

Mire jó a Vibrációs fogyasztás? 3D vagy FLABéLOS?

Jó esetben van választási lehetőség, melyik Vibrotréning mellett szeretne dönteni, célszerű az elején, amennyiben még egyiket sem ismeri, mindkettő tulajdonságait felfedeznie, ez alapján tud később dönteni, melyik iránt húz a szíve.

Tapasztalataink, hogy kiegészítő vibro bérleteket vásárolnak a Vendégeink, azaz a bérlet 10 percét megtoldják újabb 10 perces bérlet vásárlással, és az igény ekkor a 20 perc felesben (10 perc 3D, 10 perc FLabi) való praktikus kihasználása...

KÉRJÜK, ne felejtsen el zoknit hozni, köszönjük.


LPG ruha:

Vendégeinktől a nagy érdeklődés, ugyanakkor a rendkívül alacsony akciós ár miatt a speciális ruháért- mindegy, hány alkalmas a bérlet- minden új bérlet kezdésnél (vagy egy alkalomnál is) először, az első alkalommal, de 500 Ft-os "ruhapénzt", annak a folyamatos tisztításának biztosítása miatt, kérünk el, kérjük megértésüket, azonban nem kötelező megvásárolni 6.000-8.000-10.000 Ft-ért, mint más szalonokban!

Ez csak az új, most beszerzett  ruháinkra vonatkozik, ha nem szeretne kényelmesebbért, modernebbért fizetni, akkor vannak régi ún. harisnyaruháink, melyek természetesen tiszták, de sajnos azok eléggé viseltesek, már nem javítható állapotúak.

Amennyiben  mégis saját darabként szeretne egyet, akkor megrendelés után tőlünk vásárolhat, árfüggő, de most pl. 8.000 Ft-ért Öné lehet (és azt hozza-viszi, bárhol, bármikor használhatja).

Mire is jó az LPG:

- LPG kezelés menete

Az LPG Lipomasszázs kezelés 35 percig tart, kellemes és teljesen fájdalommentes, közben kellemesen relaxálhat.

A kezelés tulajdonképpen egy testvasalás, kellemes, különleges masszázsélménnyel. A vendégünk egy speciális harisnya-szerű ruhában, mely óvja bőrét, és biztosítja az intimitást.

Az LPG zsírbontás után test-tekercselés következik.
/Ha vendégünk allergiás a paprikás pakolásra, akkor más típusú (pl. algás) krémet is tudunk ajánlani, de a leghatékonyabb a cellulitbontás szempontjából a paprikás tekercselés!/

A tekercselés általános célja részletesen itt:

- a bőr, a kötőszövet állapotának, tónusának és esztétikájának a javítása
- a karcsúsító és cellulit-kezelések hatékonyságának fokozása
- a kezelés élményszerűségének növelése


A tekercselés után vendégünk kényelmesen elhelyezkedik a fekvő infrakabinban, ahol rendkívül hangulatos környezetben folytatódik a kezelés harmadik fázisa, az élményszerű alakformáló terápia a Spa kapszulában.

A DermaLife élménykapszula és fogyasztó kabin bemutatása:

A Dermalife kezelés menete és jelentősége cellulit-kezelés szempontjából:
- A megfelelő program elindításával:

- A DermaLife felgyorsítja és fokozza a testkezelések során bőrbe juttatott, a különböző testápoló termékekben és illóolajokban található hatóanyagok kémiai folyamatait, melyek a méregtelenítés, karcsúsítás, test-tekercselő kezelések hatásfokát is emelik

- A Hydrofusion segíti a bőr felszínére felvitt speciális hatóanyagok mély beszívódását ( itt: a paprika kivonatot értjük, ill. azt az illataromát, amit vendégünk választ az infrakabin használatára: borsmenta, levendula, eukaliptusz, citromos eukaliptusz, stb. választható, lásd honlap, aromaterápia is tartozik a gép funkcióihoz)

- VIBROTRÉNING: 10 perc
- Az LPG időtartama 35-40 perc
- A tekercselés kb. 5 - 10 perc
- A Dermalife program 30 perc


Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy feltétlen nézze meg az Ellenjavallatok alatti információkat is, mert amennyiben kizáró tényezőt találna, akkor nem javasoljuk az adott kezelést,  az Ön biztonsága érdekében.

Amennyiben ezt a 3-as triót szeretné kérni, alkalomtól függően, alkalmanként egy váltó alsónemű, egy papucs, egy nagyobb törölköző, vagy egy kisebb törölköző és köntös, amit kérjük, hozzon magával (extrém esetben tudunk adni eldobható megoldásokat, de az nem olyan kényelmes, vagy a törölközőt bérelni kell 500 Ft/alkaom). Továbbá nem javasolt a fürdőruha használata sem, csak egy tanga, melltartó nélkül, hölgy kolléganő fogja úgyis  a kabinba betenni.