Napi idézetek a Szépségről

Gerincnyújtó pad és
teljes testmasszázs

By Semiramis

 
 
Gerincmobilizáció teljes testmasszázzsal

Annyiban különbözik a derék/hátmasszázzsal végzett típustól, hogy a masszázsra fordított időt (ami itt 50 perc) a masszőr a teljes testfelületen végzi, ill. nem tartalmaz a kezelés elektro-akupunktúrát.

Jelen ajánlatunk a következő: a masszázzsal indítunk, hogy jól ellazuljanak az izmok, tehát ennél a típusnál ennek időtartama 50 perc, és ezt követően fogjuk használni a gerincnyújtó padot, ez igény és egyén szerinti időtartamot jelent: általában 1x5 vagy 2x5 perc "lógás", így az össz. kezelés (massz + gerincnyújtás) min. 60 percet vesz igénybe.

Listaára:

50 perc teljes testmasszázs +  gerincnyújtás =  5 900 Ft

60 perc teljes testmasszázs (gerincnyújtás nélk)  szintén 5 900 Ft
(Ezt akkor, ha időközben még sem veszi igénybe a vendég a padot, de szeretne 60 percet kapni. De vannak 30, 40 és 50 perces megoldások is, hogy lehessen választani)


Bejelentkezés:

Hajni
Dávid
 
..A felülés fárasztó és megroppanhat a derekad, a futás hely- és időigényes és megfájdulhat a térded, a jógától bealszol, a pilates pedig bonyolult és túl fárasztó, és az aerobikot egyedül Jane Fonda éli túl..

Életünk során folyamatos nyomás nehezedik felülről a gerincünkre, mert egy átlagos ember 14 órát, vagyis a nap kétharmad részét tölti ülő vagy álló testhelyzetben.

A mozgásszegény életmód, az ülőmunka túlterheli gerincünket, formátlanná, görnyedté teszi alakunkat. A gerincünk állapota már a születésünktől fokozatosan romlik, kopások, becsípődések alakulnak ki, amik visszatérő, vagy állandó fájdalmat okozhatnak.
A svédmasszázsról, vagy csontkovácsolásról a megfelelő menüpontban olvashatsz.A GRAVITÁCIÓS GERINCNYÚJTÁS-ról:

A szerkezet neve Inverziós - gravitációs - gerincnyújtó pad, melyet a világban sokan használnak már eredményesen. A gravitációs gerincnyújtás képes segíteni azokon a hát és derék fájdalmakon, melyekről sokan gondolják úgy ma is, hogy együtt kell élni vele, vagy csak a műtét lehet a megoldás.

A gerincproblémák nagy részére jótékony hatással van a gravitációs nyújtást kihasználó szerkezet. A hátfájások megszüntethetőek méghozzá gyógyszeres kezelés nélkül. Rendszeres használatával rugalmas, mozgékony lehet a gerincünk.

A tartó izomzat laza és hajlékony állapotba hozása, megszűnteti a gyötrő fájdalmat, így ismét örömteli élmény lehet a mozgás.

Kezelési idő tehát 5- 10-15 perc. Relaxálásra használva ennek többszöröse is lehet.

FIGYELEM! A nyújtást soha ne végezze felügyelet nélkül! A jól végzett nyújtás sohasem okozhat fájdalmat!Miben segít?

- Ellazulnak izmai, csökken a stressz, az idegesség és feszültség testében
- Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után
- Az egész testében javul az oxigén ellátás
- Javulhat látása, és az agy vérellátása
- Használata csökkenti a stroke (szélütés) kockázatát
- Keringési rendszer javul
- A kezelés pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését
- Érfalak rugalmasabbak lesznek
- Csökken a meszesedés kockázata

Már az első alkalom után is érezhető a hátfájás csillapodása, enyhébb esetben teljes megszűnése Rendszeres használata esetén visszatér a könnyed mozgás öröme, a jó fizikai komfortérzet. Szívesen fog mozogni, többet fog teljesíteni, ami jó hatással van az anyagcserére, segíti a fogyást is.