Napi idézetek a Szépségről

 Vibrációs fogyasztás -
3D vagy FLABéLOS

By Semiramis


Egyelőre továbbra is más kezelések kiegészítőjeként tudjátok használni ezeket a gépeket, bérlet vásárlására még nincs mód.

10 perc / 1 próba alkalom lista ára: 550 Ft

12 alk. x 10 perc lista ára: 6 600 Ft

20 alk. x 20 perc vibrotréning lista ára: 11 120 Ft

10 alk. x 20 perc lista ára: 5 560 Ft,

Ezek a Flabélosra is ugyanígy vonatkozó árak!

SZALON AKCIÓK!!!

20 perc x 20 ALKALMAS BÉRLET: 5.890 Ft

10 perc x   5 ALKALMAS BÉRLET:  1.390 Ft

10 perc x   3 ALKALMAS BÉRLET:   890 Ft

A vibrációs tréning:

Ez egy olyan rezgőpad, ami 3 irányban is rezeg. A flabélosnál annyival másabb, hogy 3D-s hatású, és ezáltal a szervezet valamennyi izomrostját megmozgatja.

Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye a megfelelő testhelyzetet, attól függően, hogy te mely testtájait szeretné intenzívebben edzeni.

A Hölgyek számára különösen ajánlott a vibrációs tréning, mivel nemcsak a zsírpárnákkal szemben kíméletlen, de a cellulittel is leszámol. Ezzel a módszerrel nemcsak karcsúbb lehet, de feszesebb és fiatalabb is, hiszen szinte valamennyi élettani folyamatot serkenti a szervezetben, és jelentősen megnöveli az életenergiát.

Ugyanakkor ne hagyjuk ki Férfi társainkat sem, hiszen ez bármilyen edzettségi szintnél, kortól, nemtől függetlenül használható!

A vibrációs trénert orvosok fejlesztették ki, és a sportolók is előszeretettel használják. Ez a szerkezet rendkívül összetett hatásmechanizmusának hála gyors, dinamikus és robbanékony izomzatot épít. Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el. Alkalmanként mindössze 10 percet kell szakítani rá.

Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben. Másodpercenként 20-60 izom-összehúzódást és elernyedést eredményez, azaz nagyon intenzíven edz.10 perces vibrációs tréneres edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órával egyenértékű. Beindítja és serkenti a zsírégetést.

Segít a makacs narancsbőr eltűntetésében, fokozza a nyirokkeringést. Alkalmas öregedési folyamatok lassítására: pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen.

Kíméli az ízületeket!

A tréninghez nem szükséges különösebb felszerelés. Akár utcai ruhában is végezhető, de igény szerint át is öltözhet.

FONTOS! Zoknit mindenképpen hozzon magával! Higiéniai okok miatt mezítláb illetve cipőben NEM használható! Az eredmény a használatával látványos, gyors és tartós, az edzés pedig mindössze 10 percig tart. A tréning során nemcsak a kilóidból veszíthet, hanem búcsút mondhat a cellulitnak és a hátfájásnak is.

Fejlődik a fizikai erőnlét és az alak is formásabb lesz. Az alkalmankénti 10 perces vibráció biztosítja a test kardiovaszkuláris edzését, növeli a pulzust és az anyagcserét, így felgyorsul az emésztés és gyorsabban égnek el a kalóriák (az edzések végeztével is)!

A tréner 10 perces használata felér egy edzőtermi kb. 30 perces aktív testedzéssel!

- Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát
- Csökkenti a csontritkulás kialakulását
- Növeli az állóképességet és a vérkeringést
- Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet
- Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet
- Csökkenti a kortizol szintet
- Stresszoldó hatású  
- Ha más típusú gépeket nem használhat, de már a mozgás sem könnyű, egyik ellenjavallat sem áll fenn, és nem több 110-120 kg-nál, segíthet az izületek helyre állításában